Yellowcard

18. října 2012 v 10:29 | Harlequin |  Hudobné skupiny

Yellowcard je americká punk - rocková skupina, založená v roku 1997 v Jacksonville v štáte Florida, USA. Skupina oficiálne debutovala v roku 1997 albumom Midget Tossing, no popularitu si získala v roku 2003, čiže po vydaní albumu Ocean Avenue. Skupinu tvoria Ryan Key, Sean Mackin, Ryan Mendez, Longineu Parsons a Sean O'Donnell. Bývalí členovia sú Ben Dobson, Todd Clarry, Warren Cooke, Alex Lewis, Ben Harper a Peter Mosely.

Diskografia
1997 - Midget Tossing
1999 - Where We Stand
2001 - One For The Kids
2003 - Ocean Avenue
2006 - Lights and Sounds
2007 - Paper Walls
2011 - When You're Throught Thinking, Say Yes
2012 - Southern Air

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama