Říjen 2012

MCR - Conventional Weapons

26. října 2012 v 14:59 | Harlequin |  Videá
KONEČNE
Prvé dva songy z Conventional Weapons

Tomorrow's Money



Boy Division


Dva svety

25. října 2012 v 10:19 | Harlequin |  Videá
The Paranoid
Mladá rock/screamo kapela pochádzajúca z malého mesta na západnom Slovensku s názvom Šurany strháva do víru vášne svojou nekompromisnou hudbou fanúšikov oddaných až k zvečneniu vytetovaním TP na svojich telách. Nádejný rockeri pokrstili na štvrtkovom koncerte v Ateliéri BAbylon ďalší natočený klip z eponymnej platne Dva svety.


MTV EMA 2012

24. října 2012 v 17:49 | Harlequin
Hlasujte za svojho obľúbenca http://tv.mtvema.com/vote

Brendon Urie

20. října 2012 v 18:09 | Harlequin |  Galéria

S'my studio

http://instagram.com/p/Q8B48wNgce/


Nové tričko na HotTopic

20. října 2012 v 17:59 | Harlequin |  Móda
Nové tričko od My Chemical Romance


Yellowcard

18. října 2012 v 10:29 | Harlequin |  Hudobné skupiny

Yellowcard je americká punk - rocková skupina, založená v roku 1997 v Jacksonville v štáte Florida, USA. Skupina oficiálne debutovala v roku 1997 albumom Midget Tossing, no popularitu si získala v roku 2003, čiže po vydaní albumu Ocean Avenue. Skupinu tvoria Ryan Key, Sean Mackin, Ryan Mendez, Longineu Parsons a Sean O'Donnell. Bývalí členovia sú Ben Dobson, Todd Clarry, Warren Cooke, Alex Lewis, Ben Harper a Peter Mosely.

Diskografia
1997 - Midget Tossing
1999 - Where We Stand
2001 - One For The Kids
2003 - Ocean Avenue
2006 - Lights and Sounds
2007 - Paper Walls
2011 - When You're Throught Thinking, Say Yes
2012 - Southern Air


Southern Air

18. října 2012 v 10:29 | Harlequin |  Videá
Celý album Southern Air od Yellowcard si môžete stiahnúť tu http://www.ulozto.sk/x981mQs/yellowcard-southern-air-2012-rar



Fan Fiction 3.

12. října 2012 v 17:59 | Harlequin |  Fan fiction
Chvíľu som nad jeho nápadom rozmýšľala, ale nakoniec som povedala áno. Zdvihol ma zo zeme a odviedol k autu ako pravý gentleman. Hneď ako sme nastúpili do auta poprosila som ho, aby mi to dopovedal. Usmial sa a začal. "Skrátka hneď ako som ťa zbadal, zistil som, že si tá pravá.""Ehm...ja a tá pravá? To mi nejde do kopy. Vieš, nie som dosť dobrá pre Roba a už vôbec nie pre teba."
"To nie je pravda! Rob je idiot keď ťa nechal kvôli Jenne. Jennu už dlhšie poznám a neviem čo na nej Rob vidí."
Nevedela som, čo mám povedať, či s ním súhlasiť, alebo mu odporovať.
"Už sme tu" povedal Ryan. Ani som si neuvedomila, že sme už pred hotelom. "V priehradke by mali byt okuliare a šatka. Prosím ťa, daj si ich na seba." Najprv mi to nedávalo zmysel, ale keď sme vystúpili z auta tak som zistila prečo. Toľko otázok som naraz ešte nepočula. Jeden novinár sa pýtal na meno, druhy zas na vek a z kadiaľ som..."Poď rýchlo a na nič neodpovedaj." Naštvane povedal Ryan.
Keď sme sa konečne predreli davom novinárov a hlavné dvere na hoteli sa zavreli tak som si vydýchla.
"Si v poriadku?" Opýtal sa Ryan vystrašene.
"Áno som v poriadku." Chvíľu sme tam len tak stáli a potom Ryan povedal:
"Tak pod predstavím ťa chalanom."
Len ako Ryan zavrel dvere do izby vletel Spencer, Brendon a Jon. Celé predstavovanie nedopadlo podľa mojich predstáv. Bola som strapatá, mala som kruhy pod očami skrátka som vyzerala ako zombie. Ale oni boli milí, veľmi milí."Dnes je párty. Nechceš ísť s nami?" Opýtal sa ma Jon.
"Oh nie, išla by som rada, ale dnes je toho na mňa už príliš."
"Aha rozumiem" povedal Jon sklamane.
Potom sme sa ešte chvíľu rozprávali, ale mne už klipkali oči, tak som zo seba zívla len par slov a zaspala som, ani neviem ako. Viem len to, že keď chalani odchádzali na party, Ryan ma uložil do postele, zakryl ma dekou a pobozkal na čelo.

Don't Panic

12. října 2012 v 17:29 | Harlequin |  Videá
Nový album od All Time Low dokonca v HD :D :D

Skylar Grey

8. října 2012 v 18:49 | Harlequin |  Videá
Moja srdcovka ♥