Good Charlotte

26. září 2012 v 20:06 | Harlequin |  Hudobné skupiny
Tento článok chcem venovať mojej úžasnej kamaratke Patricii alias Rogalistka. Good Charlotte je skvelá americká pop punková kapela. Skupinu založili v roku 1996 dvojčatá Joel Madden a Benji Madden a Billy Martin, Paul Thomas,Dean Butterworth. Skupina vydala štyri albumy a zatiaľ najväčší úspech zaznamenal ich album The Young and the Hopeless (3 milióny predaných kópií v USA). Ich najznámejšie skladby sú "Lifestyles Of The Rich And Famous", "I Just Wanna Live" alebo "The River". Akurát dnes oslavujú výročie ich prvého CD.

Diskografia
2000 - Good Charlotte
2002 - The Young and the Hopeless
2004 - The Chronicles of Life and Death
2007 - Good Morning Revival
2010 - Cardiology

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Patricia Patricia | 26. září 2012 v 20:09 | Reagovat

ďakujem lyžiarka :D

2 Harlequin Harlequin | 26. září 2012 v 20:13 | Reagovat

pre teba všetko

3 Elle Elle | Web | 26. září 2012 v 20:18 | Reagovat

Milujem Good Chatlotte!

4 Harlequin Harlequin | 27. září 2012 v 15:42 | Reagovat

[3]: to ma teší

5 luci luci | 8. listopadu 2012 v 19:40 | Reagovat

proč tady nemáš taky one direction když je máš medzi přáteli? Jsou taky tak perfekní. prosím přidej je :)

6 weverka*-*-* weverka*-*-* | 8. listopadu 2012 v 19:41 | Reagovat

jo ja taky souhlasim s luci miluju 1D jsem velkej fanda. jinak, hezkej blog, jen tak dal.

7 Tuovi Tuovi | 28. ledna 2013 v 0:49 | Reagovat

Nechci nic říkat, ale vydali 5 alb.... Chybí ti tu album Cardiology z roku 2010... ;-)
Ale jinak se mi moc líbí tvůj blog... :-)

8 Ellis Ellis | E-mail | Web | 11. března 2013 v 20:17 | Reagovat

[7]: oh... dakujem, hned to idem doplnit :) a dik

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama